Potenciali turistik i Saukut (URBEX)

Urbex më së shpeshti kuptohet si eksplorimi i pjesëve të qyteteve që askush nuk i viziton, qofshin ndërtesa të braktisura, tunele, sisteme metroje, apo edhe vende të rrezikshme nëntokësore si kanalizimet. Infiltrimi, i cili përfshin eksplorimin e zonave të përdorura/të banuara (por jo domosdoshmërisht publike), shpesh grumbullohet me urbex, por tenton të tërheqë një turmë të ndryshme. Praktikisht çdo ndërtesë mund të jetë një “destinacion” infiltrimi, por më të njohurat janë ndërtesat tregtare interesante arkitekturore, vendet industriale dhe reparte ushtarake.

SAUK - LIQENI KOMBINATIT

Powered by Wikiloc

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email

follow us